Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü
Ön itt jár: > >

Rólunk

 

Cégprofil

 

 A JOYROOM a mobiltelefon-tartozékok egyik vezető gyártója és szállítója évek óta Kínában. A Shenzhen Nexuo Energy Technology Co., Ltd. 2009-ben alakult. Létrehozása óta a JOYROOM innovatív vállalkozás, mely az innovációt és a kutatás és fejlesztést tartja az egyik legfontosabb alapértékének.

A cég a mobiltelefonok területén powerbankokra, edzett üvegfóliákra, adatkábelekre, töltőkre és más kreatív termékekre szakosodott, melyek gyártásánál előtérbe helyezi a felső kategóriás termékek fejlesztését és eladását a mobiltelefon tartozékok területén. Mára a JOYROOM egy erős disztribúciós hálózatot fejlesztett ki Kínában és külföldön. Közel 1800 partnerkapcsolatot tart fent és a termékek terjesztését több, mint 100 országban. A cég mindent elkövet annak érdekében, hogy a különböző országokban és régiókban élő emberek igényeit maximálisan kielégítse a szórakoztató elektronika területén. 

Az elmúlt években számos hazai és nemzetközi elektronikus kiállításon vett részt, termékeiket a hazai és külföldi ügyfelek egyaránt elismerték!

Az egyre erősebb online értékesítés korában a JOYROOM jelentős eredményeket ért el az internet és az e-kereskedelem működésében és vált kategóriájának ismert márkájává. 

 

 

 

Vállalati kultúra

Érték

A win-win módszer alapja

Cél
Legnagyobb
divatos termékek platformjának építése

Működési elv

Integritás, Innováció
Win-win, Stabilizáció

Termékkoncepció

Minőség, Ízlés, Élet, Divat

Kommunikációs koncepció

Őszinte, Perspektíva

A menedzsment filozófiája

A vezetés egyszerűsítése a részletekre,
Összpontosítva az eredményekre, 
Megszilárdítva az együttműködést, 
Minőség orientált 

 

 

Keresés